DESPRE NOI

Asociaţia Fii Diferit Bogata

BOGATA este un sat mic cu aproximativ 900 de locuitori, situat la 20 km de oraşul Călăraşi, undeva la graniţa de sud est a României. Multi dintre oamenii de aici nu au un loc de muncă stabil, unii lucrând cu ziua, altii sezonier sau în afara ţării. Deşi este o comunitate cu multe nevoi, există aici oameni frumoşi şi însetaţi după mai mult din Dumnezeu.

Cum A Început Totul

Asociaţia Fii Diferit s-a născut în anul 2015, din sânul Bisericii Penticostale Bogata. A fost răspunsul la rugăciunea: “Doamne, cum putem, ca biserică locală, să fim relevanţi şi de folos comunităţii unde ne-ai aşezat?...“ "Cum putem arăta dragostea Ta într-un mod cât se poate de practic?" Împreună cu Asociaţia Stations4Life din Viena, Austria, am primit din partea lui Dumnezeu visul Centrului Creştin Fii Diferit în care vor funcţiona: o grădiniţă acreditată, un program after school, proiecte pentru tineri şi adolescenţi, pentru femei, bărbaţi şi bătrâni ,activitati cu caracter crestin si multe alte lucrari. În cadrul acestora oamenii comunităţii ne dorim să fie slujiţi din toate puncele de vedere. Scopul este ridicarea unei generaţii cu valori creştine, care sa beneficieze de şansă la dezvoltare educaţională. Laică şi creştină. Prin acest Centru ne vom adresa atât copiilor din satul Bogata cât şi celor din satele învecinate, Rasa şi Smârdanu, respectiv unei comunitati care numără în jur de 2500 locuitori.

Viziune

Relevanţi şi folositori pentru generaţia şi comunitatea în care ne-a aşezat Dumnezeu, pentru a arăta că ne pasă şi pentru a împărtăşi Evanghelia într-un mod creativ şi divers.

Conducere

Robert Chirea

Presedinte

Tel.: +40 747 222 220
Petrişor Constantin

Vicepreşedinte

Tel.: +40 748 097 191

Ciocoi Mihăiţă

Secretar

Tel.: +40 753 396 427